Tuesday, September 07, 2010

rumahku syurgaku

owh seronok berada di rumah.. don't know.. maybe because i keep thinking of unsafe journey... heheh

kembali memandu... owh... i'll try to forget what happened before... hoping, lepas ni tak fobia lah nak drive keta manual... di sini hanya memandu kereta auto sahaja.. i'm pro da bawak auto.. hehehe..

pn mama memang asyik suruh saya bawak je... she said " time ni lah nak menumpang kebijaksanaan si anak membawa kereta". i', totally happy with it.. yay..

baju raya suda dibeli dari perlis pun.. tetiba bila counting balik.. wah banyaknye baju raya... si ibu membelikan kain untuk dilengkapkan dengan baju si anak yang dibeli pergi terengganu hari tu... naseb baik beli yang besar.... adalah "baju kurung" untuk dipadankan dengan tema tahun ni...pink... En Ayah dgn si nakal bakal memakai baju melayu warna pink tahun..mesti cute.. heheh..

nak cakap apa lagi eh? hurmm.. tade idea lah... nnt da raya nnt i post our family picture...

ps:// i need a new pendrive
ps://ps:// maybe i'm the weird one... ur words really affect me
ps://ps://ps:// sofia, maybe i'll ikut ur way nak diet tu la... even my dad sungguh tak menggalakkan cara itu.. erggghhh~

2 comments:

Sophia Rani said...

heyyaaa... waaa.. tema dis year pink yer..?? pia nye tema purple.. hehe.. btw, i mmg tak erti bawak manual.. mmg pandai auto je... hehehe..

pasal det tu..?? ikut saja yg termampu ok.. ;) jgn paksa diri.. nnt susah kang..

Irsya said...

hehehe... yup..pink tahun nih... semuanya bergantung pada en ayah yang susah nak beli baju raya.. kalu dia da beli warna tu, so ikut je la...
heheh.. insyaAllah saya akan mulakan diet tersebut selepas raya...
jemput ke rumah~~ heheh