Wednesday, September 22, 2010

okay student....

"example 8-6 explain about head loss" ujar pn Lecturer yang cuba mengawal speed mengajar fluid.

lalu aku pun membuka buku fluid yang tebal gedabak + berat + sangat tak berbaloi kalu dapat F. selak2 muka surat.. focus for about 5 mins then..

"urgghhh...main handphone lagi bagus" ((sorry miss if you read this))

it's not her mistakes actually, really... tapi ntah..maybe sebab otak ku bukan lagi otak BIO yang senang nak baca buku ilmiah ,macam baca novel. dulu boleh je.. ingat lagi, masa sekolah menengah. esok nak exam, aku bley baca buku geografi, sains, sejarah form1, form2,form3 macam baca novel.. dalam satu malam boley habis baca. siap boleh bercerita balik..

tapi la ni? huh! macam hape je.

and, entahlah. setiap kali masuk kelas fluid, mesti ak jadi blurr and lost. aku tak tau where's the mistakes and apa masalah aku. mungkin kena tak bawak handphone gi kelas.. tapi... ialah, hidup org yang memang kena berkepit ngan handphone 24/7... ingat lagi En Ayah yang memarahi anaknye iaitu aku kerana tak angkat handphone and off kan sebab tak de batery.. duhh~ geram~

or do i really make a mistakes for being into this area? mungkin ke dah tersilap pilih future? hahah.. i decide my future from now..salah ke tak salah.. betulkan jugak!

and here we go again...FESTKAPP.. or in another word is festival kebudayaan antara PPK. bertindak sebagai AJK yang digalakkan join bawah PPK, i have to manage wakil ppk bioprses untuk nyanyian solo; Irama Malaysia and Patriotik. and here we go.. kena cr seorang bumiputera and one non bumi. duh... payah nye.... agak2 mau ke? jawapannye TAK DE! and kami ada seorg bumiputera sabah yang boleh menyanyi.. she's a mix.. chinese-kadazan... so, kia halal lah eh?

and kena jadi penasihat juga utk latihan nyanyian nnt... i mean for my ppk laa...hurmm.. semoga... function lah kefunctionan ku.. akan kugunakan segala ilmu yang da dapat utk ajar org nyanyi..huhu..

that's all kot.. ada video masa gi karaoke ri tu..tgk lah kalu rajin nak masukkan.. sebab ada sumbang seh sikit...huhu..

Chaiyok! Chaiyok Biopro! you can do it for festkapp..ngeh3

4 comments:

nazrul AZIZ said...

kamu kn hebat
ari tu menang makum..

aLia-nL said...

kau je la yg nyanyi isya..kau kan menang byk pertandingan nyanyian? haha.gudluck2~ ^_^

weh.FOKUS ok dlm kelas!

aLia-nL said...

kau je la yg nyanyi isya..kau kan menang byk pertandingan nyanyian? haha.gudluck2~ ^_^

weh.FOKUS ok dlm kelas!

Irsya said...

en. Nazrul~ eheh..sempat je anda online??? aishh... ada org tak bagi saya masuk... huhu...
cik Alia~ hebat ke? tak sehebat tu k... aku try nak fokus.. tapi... tu lah.... ahahah