Sunday, September 06, 2009

hate this!!

it is 8.05 am, sunday morning, in wang ulu.

tup.tap.tup.tap.tup.tap.tup.tap... bunyi tapak kasut sapelah yang sungguh annoying tu? aku la..sape lagi...n... it's in a very fast speed. sebab dah lambat nak gi ko-k.(jazz band)

ko-k start 8.00 pagi..tapi..aku dah terlewat bangun kol 7.45... so, kelam kabutlah aku bersiap. well, i have to find one shoes yang tak buat bunyi bising mcm tu nanti.. sport shoes sudah la... erk..

and pergi pengkalan asam for that jazz band...n doing nothing...owh..dah nmpk dah hari2 yang bakal bosan di UniMAP.

aku just tak reti bangun awal..life as a UniMAP students is so damn hell tired. rehat tak cukup ke? ntah...

n... aku bosan+annoy dok wang ulu.. got nothing to do, n some sort of things that annoy me much.. haih... tak pelah Irsya.. 4 tahun je.. then, you're out k.

3 comments:

ayUE mat nOR said...

c0p.jap.4 ta0n je??haha.mcm tak kena di c2.i bet da t0tal 4ta0n lame k0t~hehe

[aLia-nL] said...

haha.sedih gila.ko-k dah seronok dahh jazz band.heeeee~~ no worries lah.baru 1st year ;)

Irsya said...

ayue- yerp, 4 tahun JE (the tonation was some sort of annoying hell) hahaha.... jgn perli aku weh...haha

alia- well, kalo first year ni, dah diberi gambaran begitu, agak2 2nd, 3rd, 4th year cmne? ahaha