Thursday, November 11, 2010

for the first time



for the first time, i am sad doing what i really love to do.

22/11/10 - 4/12/10 : final exam
24/11/10 - 29/11/10 : imtgt (thailand, songkla)

see the date. it is clash. then dapat mesej suruh bagi kod matapelajaran for paper yang bertindih tuh. aku geram nih... aku rasa sedih, sebab aku terpaksa sacrifice time exam aku.

takut kot.. da la aku cam kambing je ngan subjek sem nih. n antara paper yang aku kena skip ialah math kejut, engineering entrepreneurship dengan, FLUID MECHANICS. shit tak?

da lah aku banyak kali skip test math utk program U. mdm suhana pun da kenal aku sebab selalu sangat skip test. tak la selalu... math ada 2 test je utk carry marks. tapi 2-2 test tu aku skip. yang first tu aku buat awal sebab nak gi terengganu for nasyid. yang 2nd test tu aku skip utk festkapp. skip satu hari..warggghhh tekanan aku..

aku suka main violin, tapi masalahnya kepala aku berserabut dengan dua killer subject (fluid, thermo) ngan satu yang dah hampir nak bunuh tapi aku merayu (math kejut 3), 2 subject yang cary marks aku rasa tak sampai separuh ( autocad, ethnic) dan satu pelajaran membaca yang aku masuk kelas tapi tak paham sepatah haram (Engineering entrepreneurship).

serba salah betul aku.. waaaaa

4 comments:

fyqa said...

math kejut ? whoaa . gila kelakar ko bg nama . hahaha .
so , mmg konpem ko g imtgt tu la ye ?

Irsya said...

hahahaha.. apa leh buat... aku asek pk kalolah aku lecturer kata tak boleh postpone exam... mati aku weh..adoyhhh~

aLia-nL said...

amende imtgt tu weh.kau ni.patut tulis nama panjang untuk pembaca blur mcm aku nih.hoho

Irsya said...

imtgt tu.. hik.. aku pun tak tau apa nama panjang dia.. tapi program kebudayaan larr for 3 countries.. malaysia, indonesia, thailand.. every year akan rotate... tahun ni buat kat thai