Monday, November 08, 2010

about me

i don't really know myself, but, 'm gonna write something so that you know at least few bout me.

my details
name
Nur Syahidatul Anis Binti Nasarudin
D.O.B
July 18, 1990
born in
melaka, malaysia
now staying in
Seremban, Negeri Sembilan
father occupation
police (don't mess with him)
mum occupation
housewive
siblings
two, me n my younger brother.
hp operator
celcom (UPAX) :P
email
aleiys@yahoo.com
irma_clawthebest@yahoo.com


what i like:
  • singing, dancing, violin,piano
  • instrumental, calm music
  • teasing
  • alone
  • listen to my mp3 or bunch of songs in my lappy or HP
  • game
  • chatting (skype @ YM)
  • chocolate indulgence
  • Tim Burton
  • Johnny Depp
  • Helena Bonham Carter
  • sandwich tuna
  • McD
  • float A&W
  • my mum food
  • kucing

what i hate
  • lipas...argghhhh
  • bila disuruh make up.. tak reti!!!
  • balas mesej yang bertalu2.. tension
  • lecture yang boring..

facts about me
  • i like to be alone. yes. bukan sebab apa.. because i'm moody. kalo tiba time nak jalan ngan kawan2 tu, memang akan pergi.. but takut tetiba tgh jalan tu, bosan, then i start wondering alone. takut org kecik hati plak
  • saya cepat lupa.. so, it makes me a good listener. for example when you said, you hate that man. about a day, nnt i akan lupa apa yang dia cakap.. need time for me to memorize. so ur secret safe with me
  • kalo tgh berdebat dengan seseorang, then tiba2 i diam. it doesn't mean i surrender or agree with what you said. but, it means that i da menyampah nak berdebat tentang sesuatu yang dah terang2 i betul, but u still nak tgkkan benang yang basah. so i keep quiet and biarkan anda sesat.. tak sakit hati.
  • if i agree with what you sad, at least i will respon with the words " owh, ye ke?" at least k... ada gak perkataan lain..
  • i can survive alone. means tak terlalu bergantung kat orang. kalo nak balik kampung tu, i don't mind alone. ada sestengah org dia akan cr kawan utk berteman. but i tak.. dangerouslah kan
  • i'm a stalker.. ahahah.. kat virtual world je la.. in real, no way la nak buat macam tu
  • i am so-not-a-friendly-person. i won't start a conversation with someone that i dont know. so sesiapa yang baru nak kenal tu, memang la dia kena mulakan, cr idea. i akan reply, sebab i tak la kejam sangat nak biarkan korang cakap sorang2.
  • i am single. y? sebab memilih kot, ataupun dibayangi mereka2 yang dah lepas. i do like someone now... but like.. not love
  • i am heartless. yes.. agree
  • tak berperasaan.. buat lah kot mana pun, memang susah nak perasan apa yang org buat kat aku.. sindir ke, suka ke.. or in other word, blurr
  • i am so professional in hiding my feeling.. if i sad, i wont show. hehehhe
  • susah nak marah. but kalo da marah, i'll start with bebel for few minutes then membisu. when that person says sorry, waktu tu memang da tak marah dah.. i just need that sorry word. but kekadang not accepted gak
  • i'm a dull.. eheh.. ni org cakap.. at first tak perasan, but then betul la.. latest i find out that my eyes didn't show my happiness. im happy, but my eyes didn't show it.. it's all in the picture.

ni je la yang terlintas nak tulis, lain tak tau nak tulis apa... itu je kot.. nnt2 la tambah lain..
till then daa~





2 comments:

aLia-nL said...

boleh tak kalo aku kata post ni lawak?? hahaha.ok2.so nnt aku xkn reply msg kau bertalu2.bagi masa kau reply.haha

Irsya said...

erk??? ape yang lawak... ahahahah.. n aku patut gtambah yang aku ni suka membebel n tulis panjang2..ahaha