Tuesday, March 09, 2010

i want cat


-my cat-

this week is the stressful week. everything that i wanted for joy, its never happened to be that way. yang lebih banyak terjadi ialah menangis,menagis dan menangis. fed up dengan persekitaran... sakit hati dengan suma yang jadi.

they said cats boley mengurangkan stress.. maybe i read it somewhere, or somene told me... maybe. because i'm much better in remembering what people said rather than what i read. i want cats. sangat menenangkan.

sebelum ni ada kucing, but then banyak kali ayah buang and banyak kali ayah try find balik. maybe sebab rasa bersalah kat mama yang selalu akan jadi tekanan darah bila tahu ayah buang kucing or kucing tu hilang.

balik cuti tengah sem baru ni, my dad bawak balik seekor kucing...memang lah tak leh compare ngan other cats yang cantik2 dulu tuh..but at least, adalah seko yang boleh di bawak main. i love it.. tapi suka sangat mengendeng...huhuhu...

nak kucing...nak kucing yang boleh dibawak tido, yang boleh dipeluk, yang boleh dibawak main, and paling penting yang boleh meng'enjoy'kan. kucing tak pandai nak nyakitkan hati orang, jd, i want cats.

huhuuhu...

kt wang ulu nih, banyak jecats...but, dr mana dorang datang itu meng'curious'kan. so tak leh nak peluk suka2 hati...most of them, memang kalo i juma, memang jadi mangsa lah kucing tu...kasi ragging. main kejar2, kasi main tali beg.. wah, kcing memang sangat cute...

nak kucing...kalo tak dapat kucing, bagi CJ7 pun tak pe...

warggghhh...

nak balik lah, but sanagt lah tak leh balik as sangat busy ngan exam...huk huk... kucing, please comes in my dream boleh? sanagt mahu peluk anda..huk huk huk


in memories; mok, hilang ntah mana ntah masa balik kampung..

if possible, mok, boley tak balik uma? mama rindu sangat with you. me too...rindu nak bawak masuk bilik time malam just untuk temankan i yang penakut ni tido... bile sedar pagi esoknye, you ada kat kaki...huhuhu...missing that time..even tahu chances untuk dapat balik adalah tipis, but i'm still hoping.

2 comments:

[aLia-nL] said...

cute nye ade byk kucing!!~~

Irsya said...

huhuhu...skang tinggal seko jeee.huuu yang tak comel, tapi boleh la buat peneman tido aku yang penakut nih