Sunday, January 04, 2009

i'm along with the weather...

Hujan
entah ar asal aku tetiba rasa idup aku kosong?? cam ada sumthing yang aku tak de.... and i really hate this kind of feeling. KOSONG. tak suka!!!
and kat kmpk ni asyik hujan je...bukan tak bersyukur but bila hujan aku rasa lagi sayu... and aku sangat tak suka..tolonglah.... sesapa...tolonglah entertain aku yang sunyi ini... aku rindu life lama...but aku tak nak balik life lama..
being an 'IRSYA' yang lama samalah macam merendahkan martabat aku.. just i want to be a new Irsya...
so please....Anyone??? i reallllly hope someone to be with me, understand me, and along with me.
reallllllllly need it!!!!!

2 comments:

[aLia-nL] said...

sape pulak la budak tu? aku xde kwn la kat situ...diorng campus lain...aku bangi...diorng kat kl...so mmg x jumpe..sorry~

Irsya said...

onggeh~