Saturday, January 24, 2009

Anis~

maybe, all the kmpk-an tak tau yang nama aku anis... sebab aku guna nama Irsya.... and aku sebenarnya sangat rindu nak dengar org panggil aku Anis... it reminds me of ISMMA, skool....and skool

org kata peribadi kita dipengaruhi oleh nama. and aku rasa banyak sangat different antara Anis ngan Irsya..masalah ni...personality problem...((oh, i hate lappy!))

aku rasa Anis agak keras sikit... tak peduli sekeliling. lantak ah apa org nak cakap.. and dia friendly... bila broke up, dia tak pernah nak nangis ke, or nak main jiwa. kalo dia tak dapat org yang dia nak, lantak ah...aku dulik apa...banyak lagi org nak aku..((konon)

tapi bila aku jadi Irsya, dia cam lain..bukan macam...memang. Irsya ni, lembut sangat. naek menyampah lak bila pk2. dia di influenced dengan persekitaran... sangat..example the way how she appear.. trust me, it takes 30 mins to make up her self untuk pergi kuliah... benci nye..cover nak mati... and also, pemalu nak mam**s. kalo ada guys jalan blakang dia, dia akan berenti kat tepi. bagi guys tu jalan dulu..kalo ada 10 deret, tunggu lah suma tu abis jalan. next, about love, tak tau lah nape care sangat..and sangat suka main jiwa... benci betul

ireally want to be Anis back... tak suka situation skang.. kalau lah boleh jadi..point nye tak ta camne nak return to the last life..

Anis~ i want you back!

4 comments:

nur_aishah said...

SAlam...
Anis atau Irsya...they are you.
Apabila seorang bayi dilahirkan, dia ibarat sehelai kain putih...
Apa yang membina karakter kita?
Semestinya faktor persekitaran..org2 di sekeliling kita..keadaan tempat kita tinggal sekarang..dan sebagainya.

Anis sekarang dgn Anis 5thn dulu semestinya berbeza.Tidak perlu jd seperti Anis yang lama.Jadilah diri anda yang and fikir lebih baik untuk diri & org sekeliling.

Life is a journey full with challenge..Be patience in leading it..

May u find urself back..hehe

P/S: akak dah nak balik MAlaysia, sambung di Pusat perubatan UKM cheras.Abg Ayai nak kawin dah akhir Mei tahun ni

Irsya said...

owh... i really hope that can get her back.

sebab anis pun dah terinfluenced ngan character Irsya. haih..

god, help me..i want that happy life back. please god..help me.

oho..kak aishah, send my regards to your fam k... rasanya kalo nak pergi pun, i'll go nagn bebudak ismma yang lama..besides dah ada agenda after abes matrik

fatin munirah said...

smpai bgtu skli erk influenced 'irsya'..cian k.anis..
xpe2..kte akn ttp pnggl k.anis..'anis'..

Irsya said...

mekacih adik sedaraku~ huhuhu