Monday, September 29, 2008

Pink Lagi...

i went shopping for baju raya just now...so tired...and...suddenly menyampah..kenapa baju kurung mama tempah warna pink? Gosh....

berapa taun sudah pink...saya rasa almari saya sudah full dengan warna pink...wah..sngt benci!!!

SAY NO TO PINK!!!!

*actually i look worst with pink!*

6 comments:

[aLia-nL] said...

no lah...pink sweet ape...hihi...(sbb baju raya aku pun kaler pink gak) xpe la...sbb die tau pink wat kau nmpk sweet.so die pun tempah ahh pink agi...ngehehe

Irsya said...

err...mungkin sweet bagi org laen...tapi dah banyak sangat warna pink taun ni punya...masa nk i kmpk tempah baju warna pink, dapat tudung kolej pun pink gak, td g bli blouse dah bliwarna pink..dah balik dr jj br nk cakap "mama tempah baju kurung warna pink"...owh...sgt menyesal..tau tadi baek lah amik blouse warna hijau tadi...yer!!!

what ever..thanks mama!

roti bakar said...

solution.
gi rendam baju tu ngan klorox dan sewaktu dgnnya
=D

Irsya said...

Errr...
nanti whole baju tu jadi warna putih....jd maca kain kapan pulak g raya tu~
hahaha

roti bakar said...

uis jgn
nnt kalau gi ziarah kubur
kang semue lari lintang pukang XD

Irsya said...

haha~

tak pe lah~

biarlah ber'pink2'an raya ne...

dari org lari tengok saya~