Thursday, September 25, 2008

oish~ i'm sorry....

sorry amat pada mereka yang saya maksudkan semalam...((last post)) ...

i didn't mean of saying them...but too tired of love...might be god didn't want me to have any special relationship with anyone...HE protecting me i believe... so, saya serah bulat2 pada takdir...

  • tak mau lagi nangis untuk love,
  • tak mau pening2 untuk love,
  • tak mau termenung untuk love
  • tak mau lagi penat2 untuk love...

because now i think it was
MEREPEK
sorry yer pada sape yang terasa

penat dah...pasni tak yah nak susah kalo 'dia' merajuk dengan saya

2 comments:

[aLia-nL] said...

yeah~~
btol2...just go on la sis..atfirst mmg susah nk accept..but lame2 nnt msti okay kan? life kat kmpk tu best gle..so appreciate the time with ur friends kay? n forget all the sorrow..hee~ =_

Irsya said...

yeah... no need to pk2 that guy anymore...but glancing...i still can't avoid it... nape lah dia satu kuliah...huhuu...nasib baik bukan satu kelas...

but sangat sure, if he in one class with me...saya tak kan suka pada dia...