Sunday, September 28, 2008

Let's make it to the end

untuk membuatkan saya nampak bersalah, maka kamu yang berkaitan....saya sudah penat dan bosan main tarik tali dengan kamu... maka, jom end kan benda ni...saya akan usaha untuk lupakan kamu...

terima kasih sebab bagi saya peluang untuk dekat dengan kamu, kenal kamu lebih rapat, buat saya macam orang bodoh... sped half of my day thinking of you "sudah makan kah dia?", "sudah bangunkah dia?", "saya kacau diakah?"

BECAUSE I AM TOO TIRED OF IT!
MARI JADI MACAM DULU.
SO THAT SAYA TAK TERSEKSA LAGI!
jangan marah saya, tapi event baru2 ni, menyebabkan saya pk dua kali. kamu lambat response, sy makan hati, dan kamu terus marah sampai tak pernah care apa perasaan saya, tertunggu2 mesej kamu...risking my life there.... and KAMU YANG MARAH...padahal sepatutnya SAYA LEBIH BERHAK MARAH KAMU.
mungkin kamu sudah boring dengan saya... maka...
let's make this TTM relation to the end.
i rela we become a bestfriend..
forever!

2 comments:

[aLia-nL] said...

frust nmpk? huhu...cool2 sis..

Irsya said...

tak frust sangat~
saja nak nampak jahat~
penat kot~
asek guys je tinggalkan saya~
this time saya pulak :p

But for reason tau..hahaa