Friday, November 21, 2008

girls out there

my concern is..stop being stupid because of guys..

memang la 'barang' korang, suka ati korang ar nak buat apa, but then, trust me, lelaki skang mana boleh percaya.. kononya " you prove to me that you love me, kalau you bagi body you kat i, you proved yang you cintakan i"

shit! please..tolonglah... once you dah 'meletup' that guy tak kan bertanggung jawab punya..

ada ke lelaki yang nakkan gurl yang dah di tebuk beruang?

renung2kan... peace..

based on the stories happened in the *******

(ps: i will not censored that word because i'm seriously point that word to guys yang behave macam binatang)

1 comment:

[aLia-nL] said...

TAHNIAH!!! ANDA TERPILIH SEBAGAI PESERTA BERTUAH YG DI TAGGED...
ANDA PERLULAH MENGE'POST' SEMULE POST NI [sila rujuk kambingbiri2.blogspot.com] DGN JAWAPAN ANDA SENIRIK...OK...
KEMUDIAN, BARULAH ANDA LAYAK UNTUK MENGE'TAG' 8 RAKAN ANDA YG LAEN...
SELAMAT BERSUSA PAYAH, BERSUKE RIA,BERSENDA LOKA... (-_-')
SETELAH DIKAJI, OBJEKTIP TERSIRAT AKTBT NI IALAH SUPAYE DAPAT MENGERATKAN SILATURRAHIM SESAME RAKAN DAN TAULAN...HEHEHE~ ;D