Tuesday, August 24, 2010

huhuhu.. i think it has been a very long time i didn't update my blog. first because the internet connection in unimap fails me and 2nd i'm real damn busy. not only with competition, but also with a lot of assignment..

what's new? not much... latest, we, the unimap nasyid group represented perlis for the Nasyid Belia Peringkat Kebangsaan. And we got third place.. ahahha... congratulation to us. it is so funny to remember that i forget the lyrics. luckily i know how to cover it.. don't know why. maybe because i'm too nervous up there.. ngee~

once again thanks to Kak Ita n En Gee for the clothes... pity them have to walk at noon to search for our clothes. Thanks to En Wan for the voices techniques and En Mi for the transportation. who else..hurm..owh ya, thanks to all nasyid members for the commitment and group works... love you all so much

hurm.. but something happened there.. ada je yang tak puas hati ngan kami dr perlis nih... listen. even we're a student skalipun, kami kat perlis.. so, tak salah kalo kami join group belia perlis. bukannya kami jemput org dar mana2 utk masuk wakil perlis.. weirdo~

n i don't give a damn to those people yang busuk hati tu... i don't care win or lose. winning is an advantages. lose is an experienced. kalo suma menang, maka tak tamat lagi lah perang dunia kedua tu...

what-so-ever, we're so having fun kat pelis. even malam habis event tu, suma boys pakat tinggalkan kami, but kami havin fun kat pantai batu burok and A&W.. huhuhu((bila lah perlis nak ada selain dr KFC n Pizza nih))

i wish to share a few pic... from dondang sayang ari tu till nasyid.. so here it goes
me on stage with my partner.. hee~

masuk paper lah pulak.. segan aku.. hee~

the nasyid ladies

the nasyid gentlemen

we on stage after performance

~~~~float~~~

gambar last tu tak de kena mengena k... saje nak ckp kiteorg gi a&w..hehheeh...

rasa macam nak masukkan satu pic as my profile pic blogger. but..tgklah kalo internet wang ulu izinkan.. pape pun, Allah juga yang maha berkuasa...

6 comments:

ayUE mat nOR said...

weh congratulations oke.
btw xtau lak smpai msuk paper kan
cayalah ((:

Irsya said...

ahaahah... utusan kot... sungguh aku tak caye... izmer ckp ada masuk kat melaka minggu ini, tapi aku tak check lagi... hehehe

Nasir Ali said...

wow... it was awesome...

Irsya said...

hahahah... awesome... ke? ahahhaha..
btween tq~

Sophia Rani said...

hehehe.. congrats my rakan seperjuangan... waaa.. masuk paper laa.. best3.. hehe..

Irsya said...

ahahha.. tq tq... eheheh... mau reunion...