Monday, December 14, 2009

saya ialah

heheh...susahkan bila kita ialah org yang banyak melibatkan diri dalam macam2 aktiviti..bukan semua orang faham kita, apa yang saya cuba jadi ialah diri saya sendiri..

random~

saya ialah seorang yang susah nak bercakap dengan mana2 lelaki dengan sesuka hati. nak bercakap mesti ada tujuan. bukan senang2 utk berhuha huha dengan random people. andai anda baru kenal saya, and you expecting to go and talk with you first, forget it... maybe prinsip atau ajaran saya mengajar untuk buat macam tu..

who ever 'interested' to make friend with me, anda kena jadi seorang yang berani untuk bercakap dengan saya... first try, maybe saya memberi respon yang sangat sedikit, 2nd try i'll try my best, 3rd try insyaAllah saya suda boleh bergurau dengan anda. saya tak suka nak memalukan org. jd, jangan risau...saya takkan biarkan anda bercakap dengan dinding..hehehe...

friedship is a very important thing to me... once you have become my friend, forever you are my friends

4 comments:

[aLia-nL] said...

haha.ape kau merapu ni weh.
aku rase kau friendly je? =)

Irsya said...

ko pompuan ke laki ha? hahahaaha...
ngan pompuan aku tak de masalah weh..ngan lek je...hahahhahahah..
satu lagi habit aku skang..ye aku suka merapu..hahaha

capline a.k.a selipa biru said...

bhong2... cuba korang tgor mase isya tgh jln... aku sure 99.99% yg dye xkan jwab... arituh malu je aku pggil smbil keja2... upenye dye tgh dgr lagu... huhu...

Irsya said...

weh...time tu ko salah time panggil aku..cuba ko panggil aku time mp3 aku abis bateri..sure aku jawab..hahaha