Friday, June 19, 2009

I Feel sucks!

Alhamdulilla... i got UniMAP... under course: kejuruteraan Biosistem... tak tau lah future aku apa... but aku betul2 rasa cam TAK NAK PERGI..

aku tau...yang aku memang minat gile kat engineering... tp entahlah... tengok surat tawaran tu...


Rujukan Kami
:

UNIMAP/PEND/107/2/RK90/N/B/JUN2009

Tarikh: 18 JUN 2009


NUR SYAHIDATUL ANIS BINTI NASARUDIN
90071804****
NO. 264, JLN AROWANA 10,
TAMAN AROWANA IMPIAN
70300 SEREMBAN
NEGERI SEMBILAN

TEL : 0123210967

Saudara/i,

TAWARAN KEMASUKAN KE UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS (UniMAP) BAGI SESI AKADEMIK 2009/2010


Sukacita dimaklumkan bahawa saudara/i telah berjaya ditawarkan untuk mengikuti pengajian di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP). Pihak Universiti mengucapkan setinggi-tinggi tahniah atas kejayaan ini. Berikut adalah perincian tawaran tersebut:


Program Pengajian: KEJURUTERAAN BIOSISTEM

Kod Program: RK90

Peringkat Pengajian: IJAZAH SARJANA MUDA

Pusat Pengajian: PUSAT PENGAJIAN KEJURUTERAAN BIOPROSES

Sila datang mendaftar di:
Tempat: KOLEJ KEDIAMAN UniMAP,
KAMPUNG WAI KUALA PERLIS,
PERLIS.

Tarikh: 28 JUN 2009

Masa: 8.30 PAGI - 2.00 PETANG

Bayaran Semester Pertama: RM 1,798.00


Yuran Pengajian Setahun: RM 35,675.88
Yuran Yang Dibayar Oleh Pelajar Setahun: RM 3,168.00
Kos Yang Ditanggung Oleh Kerajaan: RM 32,507.88


Saudara/i akan mengikuti Program Pengajian Kejuruteraan selama empat (4) tahun. Saudara/i hanya perlu membayar anggaran RM 10,972.00 sahaja untuk mendapat Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan . Sebanyak RM 119,059.52 lagi ditanggung oleh Kerajaan Malaysia.





2. Bersama ini dikemukakan lampiran-lampiran yang berkaitan dengan tawaran kemasukan. Sila baca dengan teliti arahan yang diberikan. Seterusnya sila lengkapkan lampiran-lampiran yang berkenaan untuk dikembalikan pada hari pendaftaran.





3 . Semoga kemasukan saudara/i ke UniMAP dapat dimanfaatkan dengan sebaik-baiknya dan menjadi titik permulaan kepada kejayaan-kejayaan lain yang akan menyusul dalam hidup saudara/i.

Sekian, terima kasih.


'BERKHIDMAT UNTUK NEGARA'‘Dinamisme Baru, Wajah Baru’


BRIG. JEN. DATO' PROF. DR. KAMARUDIN BIN HUSSIN

Naib Canselor

inila benda yang menyebabkan aku down gila! aku dah tak tau nak wat apa. because i've neve been given chances to talk.... if i can't settle this in three days... i'll not going to this...
i feel very sucks now

7 comments:

nadiah_y said...

cm tue rupenye surt dia.....ak pon cm x nk.............huuuuuuu..... its ok... u go girl..... u can do it... chiayok2~!!! dun wory2... alah..jao sket je dr ak...... hahahahaah~!! klako2.....

nur_aishah said...

gud luck anis...ask ur self if do u want it.but remember to check out options u have of u reject this offer..gud luck

no akak 012-2225876

Irsya said...

huhuh.. bengong ah ko ni nadia.. aku ngah sedih2 ko wat lawak lak...

thanks kak Aishah... i'll hope mr luck will surround me after this

[aLia-nL] said...

kalo dah xde choice sgt amik je la tawaran unimap ni...alaahh..pasal yuran nnt ptptn kan ade...dun worry lahh ;) gud luck!

Irsya said...

herm.. thanks kak Alia.. hehehe... suddenly br perasan yang saya tak pernah kamu kak..hehehe

atuffffff said...

u're worried about the fees ke?
urm dun worry..ptptn ade..or
try carik any scholarships atau
pinjaman selain ptptn..

Irsya said...

herm~ nak cr scholar maybe tak de sebab result matrik truk.... n then ptptn hanya boleh mohon ngan budak rayuan sebab tak de akaun sspn..ngee~ kire lambat sket ar..