Friday, October 03, 2008

peoples say i'm....

STUPID


kenapa? sebab saya memang bodoh kot...

REFRESHING MEMORY...

i meet him somewhere away from my own state... saya tahu memang saya dengan dia sangat berbeza..ye lah, dia budak pandai, smart, maybe loaded...he said he will protect me..in fact that time saya bergaduh dengan beberapa gurls yang agak 'baik' so saya cuma cakap. okayh~

our relation go on even lepas course tu...as friend, couple, broke up, couple sampai lah i know something...
dia main-main kan saya!!!

and we broke up waktu kami sedang SPM..maybe for him..lantak kau lah hidup kau bukan hidup aku...tapi saya sangat kecewa and fortunately itu paper last...BIOLOGY...bayangkanlah...betapa bercelarunya kehidupan waktu tu..saya menangis waktu saya jawap paper 2, and pengawas pepriksaan tu bawak saya keluar dr dewan peperiksaan..have a private talk with me for 15 minutes... dah buang masa...

what i think that time yang saya akan fail bio, saya akan kehilangan masa depan saya.. saya akan hancurkan hati ma and pa and of course me...

believe or not...saya memang sangat lemah. saya masih teringatkan dia...even i know, dia langsung tak ingat saya.. tak ke bodoh namanya tu...

BACK TO REAL LIFE

it's time to begin a new life..yes, love hurts me very much..i went to have a new boyfriend, but still i remember him.. saya tak mahu org lain kecewa sebab saya...

saya berpegang pada satu perkara...

WANITA YANG BAIK UNTUK LELAKI YANG BAIK...
seandainya kita berpisah, bermakna masa hadapan kita akan bertemu dengan org yang lebih baik

DIA BUKANLAH YANG TERBAIK... TETAPI DIA MENGAJAR SESUATU YANG SAYA TAK AKAN SESEKALI LUPA

JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN LAFAZ CINTA SEORANG LELAKI!

(mereka itu penipu besar..walaupun tak semua)

2 comments:

roti bakar said...

awww
dun said that u_u
life is more than that!
kot u.u

pebende aku kerapu ni 8D;;
ah
slamat hari raya~

Irsya said...

kot...
well in process to forget though...

selamat hari raya juga~