Sunday, January 02, 2011

ini kawan saya 2

haaa.... kali ni siapa pulak? heheheh... orang yang dimaksudkan perlu merasa bangga ye. kerana.. this is my first entry in 2011... aside from that, this is the 200th post... hahahh... siapa yang kena? mai mai tgk bawah

Alia Najiah Lokman

nape gambar ko suma nye berdua? susah nak cari yang ko alone... hahah

ye andalah kami cari.. ni ialah cik Alia ye.. huhuh... harap maaf, orang yang anda dail sudah berpunya... heheh

sesi perkenalan: sesi perkenalan dia ngan aku bermula dari friendster. aku add dia sebab dia kawan kepada kawan aku. awal2 tu memang aku tak rapat sangat ngan dia neh... pastu bila aku dapat tau dia kmpk, aku plak nak apply kmpk, so aku start contact ngan dia la... mintak info skit sebanyak ngan dia. then melalut-lalut sampailah macam2 problem aku cerita ngan dia... menariknya, kami tak pernah jumpa, but boleh hu ha hu ha macam org gila dalam chat.. ngeee

about her from my view: hurm.. what about her? well tak banyak. sebab tak betul2 kenal.. but she's a great listener. bila aku ada masalah je, memang aku akan bercerita ngan dia laaa... skype penghubung.. ngeee~

orang yang tak segan nak berkongsi apa2.. knowledge ke time ke.. but at least tak kongsi BF lah kan.. wakaka... and bila aku ckp "alia tolong online", nnt mesti dia online n buzz... and mula la bercerita macam2.. best.... biasalah perempuan kalo bercerita, ada lah hal2nye kan... but hanya aku ngan dia la tau hal apa.. huhu

setia.. yup. alah, kalo ingat ex, it's normal lah. aku pun selalu teringat ex aku. but, bg aku, kalo org yang aku kapel skang ni membahagiakan aku, wat apa aku nak tunggu org yang dah dump aku kan.. same situation here. tapi, normal.. bf skang memang akan jeles ngan ex-bf. but insyaAllah, cik Alia n his BF now insyaAllah akan berkekalan. huhu...

sabar. yup sebab susah sebenarnya cinta jarak jauh ni..apatah lagi terpisah dek lautan n benua..wakakak...

kenapa best kawan ngan dia? : best sebab first, aku suka menulis. n always aku meluahkan perasaan aku via tulisan. aku kurang sket bercerita melainkan kalo betul2 depressed. so, adanya dia nih, chat. kind of menulis lah kan.. she's a good listener... banyak support aku la

kami ada sort of persamaan. musician (aku violin, dia saxaphone ye kot..hahah), student ipta (dia ukm, aku unimap), kami ex kmpk, minat johnny depp..ahahahhha... so, ada je la benda utk dibualkan. means banyak la benda dia nak layan aku merepek. huhuh..

apa lagi ek? banyak sebenarnya.. yang pentin, aku senang dengan ko.. selesa. tak nyakitkan hati..hahahahha... pape pn.terima kasihlah atas layanan ko ke atas aku.. haha.. tu je ah... have fun weh..

ps:// hope to hang out with you sometimes :)

2 comments:

aLia-nL said...

clarinet woi!! ahahaha.lawak la kau ni.btw.thanx a lot irsya. ;) n thanx for being a good friend too =) +hugs+

Irsya said...

ahahhaahhahahahahahahahahaha.... lupa laaaa... tapi adek beradik kan? wakakakak