Friday, October 16, 2009

minggu penat + pelik

was happened to me since last week..since En. Wan texted me asking if i can join nasyid. urgh... wang ulu is bored. so i said yes... and latihan dia yang mula lambat akhir pun lambat telah menyebabkan kepenatan tahap gaban.

it happened everyday..latihan habis pukul 1 pagi... accept for jumaat habis pukul 2, and sabtu habis pukul 4.... the time taken were recorded bila aku ada atas katil nk tido ye... heh..

nseb baik nasyid masuk final, and we got third place... segala kepenatan aku terbayar apabila mendapat RM 150 + RM 50 + surat pelepasan kuliah for jumaat and isnin.. jumaa latihan, isnin rehat. hehehe

on monday sebenarnya aku dah menyusahkan group aku bila aku tak datang kelas. group kena present TITAS tapi tak leh present sebab member tak cukup..aku lah yang tak de tu.. so dorg suma call aku sebab nk tny ada surat tak. of course ada, walaupun pada masa tu, aku tak sure ada ke tak.. hehehe..aku ingat nk main tipu dah time tu.. pastu, Hanis bg tau ada surat pelepasan. nseb bek..

n, sesuatu telah berlaku.. aku tak tau lah sebab yang mana aku buat sampai dia block aku kat fb? aku komen dia kat fb pun tak pernah after dia padam post aku skali. dah paham cm tu, aku tak de dah komen dia... just aku bnyk buzz dia kat skype..... well he block kot..bukan delete... then only he delete..cm pelik je... ke dia rasa aku suka dia? heh..kalo aku tak suka ko, tak de la aku kawan..just cukup suka sebagai kawan... tak de suka suki naik pelamin nye... pelik lah plak aku.. tapi tak pe..dia dah delete, aku tak de lah nak add dia balik..what else aku tunggu, aku delete dia plak kat skype.. biarlah aku menghilangkan jejak ku dengan menukar nama..

tak pe, n the most important things is, nama pencil picit tu dah dicommercialkan oleh farid. heh! ok lah tu... tak pe...asalkan ada perkara yang mampu membuat aku gembira kat unimap nih, it will helps me to have valueable time kat sini..apa aku merepek nih..

oh ye..saya macam heartless suda bila org buat saya... actually takut sebenarnya, but pada masa yang sama, i feel comfortable with it.. thanks those yang support saya..huhu

1 comment:

farid said...

ahahah,,, akhirnya,, nma ku disebot oleh cik isya.. ahaha... i like.!